Merken

iFi Audio

iFi Audio is een fabrikant die in zijn relatief jonge bestaan een enorm goede reputatie heeft opgebouwd onder muziekliefhebbers. De producten van iFi Audio worden gemaakt door audiofielen voor audiofielen en blinken hierbij uit in functionaliteit, gebruiksgemak en geluidskwaliteit.

De producten van iFi Audio worden ontwikkeld en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk. De gebruikte componenten zijn afkomstig uit Duitsland, de VS en Japan. Ondanks iFi kiest voor kwalitatief goede componenten hebben de producten een sublieme prijs-prestatie verhouding. Niet voor niets kiezen veel computer audiophiles en liefhebbers van hoogwaardige head-fi voor de oplossingen van iFi Audio.

FiiO

FiiO Electronics Technology, zoals het bedrijf voluit heet, is opgericht en gevestigd in Guangzhou. FiiO levert een breed product portfolio op het gebied van Head-Fi, portable audio en connectivity. Welk product of oplossing van FiiO je ook kiest, de verhouding tussen prijs en prestaties is ongeëvenaard. Dat FiiO als hifi-merk goed wordt ontvangen blijkt wel uit de vele lovende recensies van zowel de internationale vakpers als van tevreden FiiO gebruikers.

Roon is anders ontworpen dan de meeste audiosystemen die er zijn.

Roon bestaat uit een enkele kern en zoveel mogelijk bedieningselementen en uitgangen als u nodig heeft. Dit betekent dat u dezelfde Roon-ervaring krijgt, of u nu op één pc of op apparaten in uw huis werkt.

Dekoni Audio – Premium Replacement Ear Pads

Dekoni Audio is hier om jouw hoofdtelefoonervaring comfortabeler te maken en de isolatie en het geluidsbeeld te verbeteren, zodat je gewoon achterover kan leunen, luisteren en genieten. Van standaard vervangende oorkussens tot de premium Platinum-, Choice- en Elite-serie, Dekoni Audio maakt gebruik van ultradicht traagschuim, verpakt in het beste leer en velours (zowel authentiek als synthetisch), om je een verbeterde en aangenamere luisterervaring te bieden .

Sendy – Gevestigde producent van highend headphones.

Sivga Electronic Technology Co. Ltd is een in China gevestigde producent van highend headphones. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft in korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd onder Head-Fi liefhebbers wereldwijd. Naast de bescheiden geprijsde hoofdtelefoons van het merk Sivga levert de fabrikant tevens hoogwaardige koptelefoons onder de merknaam Sendy Audio.

Sivga – Gevestigde producent van highend headphones.

Sivga Electronic Technology Co. Ltd is een in China gevestigde producent van highend headphones. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft in korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd onder Head-Fi liefhebbers wereldwijd. Naast de bescheiden geprijsde hoofdtelefoons van het merk Sivga levert de fabrikant tevens hoogwaardige koptelefoons onder de merknaam Sendy Audio.

iBasso – Gevestigde producent van portable audio

iBasso Audio, opgericht in 2006, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van draagbare hoofdtelefoonversterkers, DAC’s, digitale audiospelers, in-ear monitors en full-size hoofdtelefoons. In 2011 kwam iBasso met ‘s werelds eerste 24bit/192kHz Android-audiospeler. Het was een mijlpaal voor draagbare audiospelers met hoge resolutie, die online streaming met hoge resolutie mogelijk maakten.

Kinera – Juweeltjes voor de oren

Kinera levert hoogwaardig gefabriceerde in-ear monitors met een unieke optiek en een premium geluidskwaliteit. De instappers hebben een hybride bouwwijze met een dynamische driver voor het laag en een Balanced Armature driver voor midden en hoog. Naar mate de hoofdtelefoon hoger is gepositioneerd, zijn de oordopjes voorzien van meerdere drivers waarbij de hybride topmodellen zelfs zijn voorzien van additionele elektrostatische drivers. Welk model er ook wordt verkozen, de verhouding tussen prijs en prestaties is ongeëvenaard.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag in huis!

Kennis en advies

Onze support gaat verder dan alleen het leveren van producten, wij hebben grondige kennis van de producten die wij leveren.

Uitgebreid dealernetwerk

Op onze dealerpagina kunt u direct zien waar u onze producten kunt kopen.